Κοτόπουλο με σάλτσα μελιού

4 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
¾  του φλιτζανιού χυμός πορτοκάλι
2 κ.σ. χυμός λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι μέλι
1 κ.γλ. αλάτι
½ κ.γλ. μαύρο πιπέρι
1 κ.γλ. κάρι
½ κ.γλ. πάπρικα

Σε ένα σκεύος αναμειγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το κοτόπουλο. Αφού ανακατέψουμε καλά το μείγμα, προσθέτουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε στο φυγείο να μαριναριστούν για περίπου 2 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τα φιλέτα στο ταψί, προσθέτοντας τη μισή ποσότητα της μαρινάδας. Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα. Καλή επιτυχία!