Η εταρεία

Τα Κοτόπουλα Ανέζας παράγονται, επεξεργάζονται και διανέμονται από την εταιρεία Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ.

Με έδρα την Ανέζα Άρτας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας ως μια πλήρως καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα εκτροφής, σφαγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων κοτόπουλων.

Η εκτροφή των πουλερικών λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, με αγνές τροφές, φυτικής προέλευσης.

Η φιλοσοφία

H φιλοσοφία μας διέπεται από τη βασική αρχή του σεβασμού προς τον καταναλωτή. Επιδιώκουμε τη συνεχή ανάπτυξη, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους και μέσα από τη διαδικασία σωστά παραγόμενων προϊόντων, τα οποία θα ικανοποιούν τον Έλληνα καταναλωτή και θα εξασφαλίζουν στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ μακροχρόνια ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας παραμένουν προσηλωμένα στο μοντέλο της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, που μπορεί να παρακολουθεί εντατικά κάθε σημείο της παραγωγής, να ελέγχει σχεδόν κάθε τμήμα της και να επεμβαίνει όπου αυτό καθίσταται αναγκαίο, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα σωστό, ασφαλές και κυρίως θρεπτικό και νόστιμο κοτόπουλο για όλη την ελληνική οικογένεια.

Σταθερή μας επιδίωξη είναι η παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων, σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή.

 

  • Δείτε on line ή κατεβάστε στον υπολογιστή σας την έντυπη εταιρική παρουσίαση των Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Άρτας ΑΒΕΕ σε pdf ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να σας τη στείλουμε ταχυδρομικώς.