Τηγανιά με κοτόπουλο

1 δισκάκι φιλέτα στήθους Κοτόπουλου Ανέζας Άρτας
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνιθο
1 κ.σ. μουστάρδα
Χυμός 1 λεμονιού
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
4 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα

Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια (μπουκιές). Σε βαθύ τηγάνι τηγανίζουμε το κοτόπουλο ώσπου να ροδίσει ελαφρά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές, και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τον άνιθο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και «σβήνουμε» με τη μουστάρδα διαλυμένη στον χυμό του λεμονιού και σε ½ ποτήρι νερό. Αφήνουμε την τηγανιά μας να βράσει ώσπου να απορροφήσει τα υγρά και σβήνοντας τη φωτιά πασπαλίζουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλή επιτυχία!