Ανθρώπινο Δυναμικό
 

Οι εργαζόμενοι στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ γνωρίζουν και συνειδητοποιούν σε βάθος τη φιλοσοφία, το σύνολο αρχών και τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας. Το Ανθρώπινο Δυναμικό των Κοτόπουλων Ανέζας Άρτας, ανεξαρτήτως ειδικότητας (κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων, διοικητικά στελέχη, παρασκευαστές τροφών, εκτροφείς, πωλητές, μεταφορείς, υπάλληλοι κ.ά.), διαθέτει στο σύνολό του τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες να επιτελέσει το έργο του, ενώ η αμοιβαία συνείδηση και εμπιστοσύνη παρέχει στους εργαζομένους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον σχεδιασμό της διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης διαδικασιών και προϊόντων.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας προσθέτει αξία
στην επιχειρηματική μας δράση.

Για τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί την κρισιμότερη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, ενδιαφερόμαστε για την προσέλκυση του κατάλληλου στελεχικού και εργατικού δυναμικού, το οποίο θα είναι σε θέση να ενστερνιστεί το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, και να συμβάλει δραστικά στην υλοποίηση των επιχειρηματικών στόχων.

Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Από την πλευρά μας, θα δημοσιοποιούμε θέσεις εργασίες και ανάγκες πρόσληψης προσωπικού, όποτε αυτές προκύπτουν.

 

>> Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2014 - 3.8.2014, Ναύπακτος

>> Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2013 - 17.7.2013, Έδεσσα

>> Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2012 - 15.7.2012, Κέρκυρα

>> Μήνυμα του Προέδρου ΔΣ προς τους Εργαζομένους - 16.12.2011

>> Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2011 - 4.9.2011, Μετέωρα