Προωθητικές Ενέργειες

Προωθητική ενέργεια - Μεγάλη προσφορά: Κάθε Τρίτη είστε πρώτοι!

Από 1ης Ιουνίου 2018 πραγματοποιούμε προωθητική ενέργεια για τους πελάτες λιανικής των δικών μας καταστημάτων σε Άρτα, Ανέζα και Φιλιππιάδα. Για αγορές κάθε Τρίτη στα συγκεκριμένα προϊόντα της προσφοράς οι πελάτες μας απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις και βγαίνουν πρώτοι σε συμφέρον!

Ειδικότερα η προσφορά αφορά τα προϊόντα: ολόκληρο κοτόπουλο (2,40 ευρώ/κιλό από 2,90 ευρώ/κιλό), μπούτι κοτόπουλο (2,45 ευρώ/κιλό από 2,79 ευρώ/κιλό) και φιλέτο στήθος κοτόπουλο (5,90 ευρώ/κιλό από 7,05 ευρώ/κιλό).

Η ενέργεια έχει κεντρικό μήνυμα «Κάθε Τρίτη είστε πρώτοι!» και επικοινωνείται τόσο indoor (αφίσα & καρτολίνα) όσο και στο ευρύ κοινό, μέσω εντυποδιανομής, ραδιοφωνικού spot σε σταθμούς της Ηπείρου, Internet banner και καταχωρίσεων σε τοπικά media, και στα social media της εταιρείας με κατεύθυνση landing page στην ιστοσελίδα μας. 

 


Προωθητική ενέργεια ευαισθητοποίησης & retail επιβράβευσης

Από 15 έως 31 Μαρτίου 2018 υλοποιούμε ενέργεια ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης για τους πελάτες μας λιανικής του ιδιόκτητου καταστήματoς στην Άρτα. Ευαισθητοποίησης όσον αφορά τη φιλική προς το περιβάλλον χρήση τσαντών πολλαπλών χρήσεων για τις καθημερινές αγορές τους και επιβράβευσης καθώς, για το παραπάνω διάστημα, διαθέτουμε δωρεάν μία καλαίσθητη και ανθεκτική τσάντα πολλαπλών χρήσεων (τιμή εκτός προσφοράς: 2,4 ευρώ), με κάθε αγορά τους σε προϊόντα Κοτόπουλα Ανέζας αξίας 15 ευρώ σε μία απόδειξη.

Η ενέργεια έχει κεντρικό μήνυμα «Λέμε όχι στο πλαστικό!» και επικοινωνείται τόσο indoor (αφίσα) όσο και μέσω Internet, με banner σε τοπικά media και στα social media, με κατεύθυνση landing page στο site της εταιρείας μας.


Προωθητική ενέργεια για την Τσικνοπέμπτη 2018

Από την 1η Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 προχωρούμε σε επικοινωνιακή-προωθητική ενέργεια για την ανάδειξη των προϊόντων «Κοτόπουλα Ανέζας» ως επιλογών για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, με παράλληλη προβολή εκπτωτικής προσφοράς -20% σε συγκεκριμένο «επώνυμο» προϊόν μουστάρδας (ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Η ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Αυτή την Τσικνοπέμπτη, μπαίνουμε στο ψητό!», υλοποιείται στα social media της εταιρείας Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ (λογαριασμοί facebook & twitter, και banner & σελίδα στο site της εταιρείας), με στόχευση σε ειδικά κοινά μέσω γεωγραφικού προσδιορισμού, καθώς εξυπηρετείται από το ιδιόκτηκτο Κατάστημα Άρτας (Β. Πύρρου 69).


Χριστουγεννιάτικη προσφορά & εταιρική επικοινωνία

Από τις 15/12/2017 μέχρι και 6/1/2018 μια χριστουγεννιάτικη προσφορά της εταιρείας μας «τρέχει» στην Άρτα και αφορά όλους τους τοπικούς πελάτες και καταναλωτές: «Με κάθε αγορά 15 ευρώ σε μία απόδειξη δώρο μια φιάλη διαλεχτό ελληνικό κρασί ViNNO!».  Η συμφέρουσα και γιορτινή προσφορά μας επικοινωνείται με διανομή εντύπου (door to door) στην Άρτα και στην ευρύτερη περιοχή, με επικοινωνία μέσω ραδιοφώνου (radio spot) και με indoor επικοινωνία στο Κατάστημά μας Κοτόπουλα Ανέζας στην Άρτα (Β. Πύρρου 69). 

Παράλληλα, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της εταιρικής επικοινωνίας, δύο αστικά λεωφορεία που πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια στις γραμμές Ανέζα-Άρτα και Κομπότι-Άρτα «ντύθηκαν» με τα εταιρικά μας χρώματα.


Σούπερ πασχαλινή προσφορά για τους πελάτες μας!

Αυτό το Πάσχα το φρέσκο, νωπό ολόκληρο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας κοστίζει φθηνότερα! Ψωνίστε για το οικογενειακό τραπέζι και επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής των 2,99 ευρώ το κιλό. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21.4.2012 για αγορές από τα ιδιόκτητα καταστήματά μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας». «Με υψηλή ποιότητα και τέτοια τιμή, εσείς… πόσα κοτόπουλα θα βάλετε στη σούβλα φέτος;»

Η προσφορά «επικοινωνείται» με ειδικές σημάνσεις (αφίσα) στα καταστήματα «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας», με banner σε Internet sites, καταχωρίσεις σε τοπική εφημερίδα και μέσω social media. 


Νέα σειρά φυλλαδίων συνταγών «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο Πιάτο»

Την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιλέξαμε για τη δημιουργία και διανομή μιας νέας σειράς φυλλαδίων συνταγών, με γενικό τίτλο «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας στο Πιάτο». Έτσι, οι πελάτες των ιδιόκτητων καταστημάτων μας σε Ανέζα και Άρτα θα έχουν στη διάθεσή τους νέες συνταγές για μαγειρέματα με φαντασία, προκειμένου το απλό καθημερινό κοτόπουλο να μετατραπεί σε πιάτο υγιεινό και γευστικό, και οι μαγειρικές δημιουργίες τους με τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Για το πρώτο φυλλάδιο της σειράς επιλέχθηκαν δύο γιορτινές συνταγές: Γεμιστό κοτόπουλο με θυμάρι, ρίγανη και μήλα και Κοτόπουλο με κυδώνια (παραδοσιακή αρτινή συνταγή).

Δείτε ή κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο σε μορφή pdf.


«Γιορτινή Προσφορά: Ολόκληρο Κοτόπουλο 2,99 ευρώ!»

Μια ευχάριστη έκπληξη... οικονομίας επεφύλασσε για τους πελάτες των ιδιόκτητων καταστημάτων μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» στην Ανέζα και στην Άρτα η περίοδος των Γιορτών, αφού έως και τις 7.1.2012 το φρέσκο νωπό Ολόκληρο Κοτόπουλο προσφερόταν στην ειδική τιμή των 2,99 ευρώ το κιλό (3,95 ευρώ η τιμή του εκτός προσφοράς). Η προσφορά «επικοινωνείται» με outdoor στα δύο καταστήματα, αφίσα σε επιτρεπόμενους δημόσιους χώρους και μέσω Inernet (social media).
 


 «Καλοκαίρι 2011 με προσφορές»

Από τις 15.7.2011 δύο εκπτωτικές προσφορές διαρκείας περίμενουν τους πελάτες των ιδιόκτητων καταστήματων μας «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» στην Ανέζα και στην Άρτα. Η πρώτη απευθύνεται στην αρτινή οικογένεια και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων (-15% για οποιοδήποτε προϊόν, με την επίδειξη της κάρτας μέλους) και η δεύτερη στους επαγγελματίες της εστίασης (-15% για οποιοδήποτε προϊόν, με την έκδοση τιμολογίου). Η επικοινωνία των προσφορών έγινε με ανάρτηση αφισών (1, 2) στις προσόψεις των καταστημάτων μας και σε επιτρεπόμενους δημόσιους χώρους, καθώς και μέσω Inernet (διαφημιστικά banners & ανακοινώσεις στα social media).
 


«Αγορές ποιοτικές, έξυπνες και οικονομικές!»

«10% έκπωση σε κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας!» ήταν το κύριο μήνυμα της προωθητικής ενέργειας που πραγματοποιήθηκε από τις 24.2.2011 έως τις 31.3.2011, με διανομή κουπονιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και μέσω social media (facebook). Σύμφωνα με αυτή, με την επίδειξη του εκπωτικού κουπονιού οι καταναλωτές μπορούσαν να αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν «Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας» με επιστροφή του 10% της αξίας άμεσα, στην τελική τιμή πώλησης. Η ενέργεια ξεκίνησε την Πέμπτη 24.2.2011 με διανομή κουπονιών & γευστικές δοκιμές προϊόντων στον χώρο του Carrefour (Κατάστημα λεωφ. Κρυστάλλη 49Γ, Άρτα).


«Άγιος Βασίλης έρχεται... στα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας!» 

Από τις 17.12.2010 μέχρι και τις 8.1.2011 μια ειδική εκπτωτική προσφορά περίμενε τους πελάτες του Καταστήματος Άρτας και του Πρατηρίου Ανέζας. Για όλες τις αγορές τους και κάθε είδος προϊόντος επωφελήθηκαν έκπτωσης 10%.


Εταιρικό Έντυπο, «Κοτόπουλα από Χωριό!!!»

Ενημερωθείτε συνοπτικά για τις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ και τα Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας μέσα από το εταιρικό μας έντυπο.


«Άνοιξη Οικονομίας» στa Καταστήματα Άρτας, Ανέζας & Ραφήνας

Τον Απρίλιο του 2010, λίγο μετά το Πάσχα, πραγματοποιήσαμε προωθητική ενέργεια ειδικά για τους πελάτες του Καταστήματος Άρτας και των Πρατηρίων Ανέζας & Ραφήνας, με εκπτωτική προσφορά «Τώρα -10% σε όλα τα προϊόντα μας!» και κεντρικό μήνυμα «Άνοιξη οικονομίας!».


Χριστουγεννιάτικος μποναμάς, με διανομή εκπτωτικών κουπονιών

Από τον Δεκέμβριο του 2009 έως το τέλος του Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήσαμε προωθητική ενέργεια, με διανομή εκπτωτικών κουπονιών «Για κάθε αγορά σας αξίας 10€ σάς επιστρέφουμε 2€» και κεντρικό μήνυμα «Κοτόπουλα Αρτινά, όχι Ακριβά». Τα κουπόνια διανεμήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και στην Ανέζα, και οι πελάτες του Καταστήματος και του Πρατηρίου επωφελήθηκαν από την προσφορά. Ήταν ο δικός μας τρόπος να ευχηθούμε «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά», και να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.