Νόστιμες φτερούγες κοτόπουλου στον φούρνο

8 φτερούγες Κοτόπουλου Ανέζας
3/4 φλιτζανιού έτοιμη σάλτσα μπάρμπεκιου
1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
2-3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
πιπέρι, ελάχιστο αλάτι

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου στον φούρνο


 

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ. Βάζουμε μέσα τις φτερούγες, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αραδιάζουμε τις φτερούγες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. για 50-55 λεπτά. Σερβίρουμε με φρέσκιες τηγανητές πατάτες. Καλή επιτυχία!