Σάλτσα μουστάρδας με εστραγκόν

 

 

1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί ή ζωμό κοτόπουλου
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γλ. αποξηραμένο εστραγκόν
ή 1 κ.σ. φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο

Μια νόστιμη σάλτσα για το κλασικό ψητό κοτόπουλο Ανέζας Άρτας

 

Ρίχνουμε το κρασί ή τον ζωμό σε μία κατσαρόλα και ανακατεύουμε για ένα λεπτό. Σε μπολ χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με τη μουστάρδα και το εστραγκόν, και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κρασί για 2 λεπτά. Λίγο πριν από το σερβίρισμα περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω από το κλασικό ψητό μας κοτόπουλο. Καλή επιτυχία!