Σουβλάκια κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι

1 φιλέτο μπούτι και 1 φιλέτο στήθος Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας
150 ml μέλι
2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
1/2 φλ. φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Σουβλάκια-μέλι!

 

 

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Κόβουμε τα φιλέτα σε μεγάλες μπουκιές και τις αφήνουμε στη μαρινάδα για 2 ώρες τουλάχιστον. Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε σουβλάκια (αν είναι ξύλινα, τα έχουμε μουλιάσει προηγουμένως). Τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή στο γκριλ. Χρειάζονται 8-10 λεπτά από κάθε πλευρά. Καλή επιτυχία!