Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο με φέτα, ντοματίνια και ελιές

2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γλ. έτοιμο μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
τον χυμό μισό λεμονιού
100 γραμμ. φέτα σπασμένη με το πιρούνι
10 ντοματίνια κομμένα στα δύο
6 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
φρέσκο μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρυφερό μεσογειακό φιλέτο κοτόπουλο

 

Προετοιμάζουμε τα φιλέτα μας, κόβοντας κάθε στήθος στα δύο. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο. Μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, τα μπαχαρικά, αλάτι και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλό μας. Σβήνουμε με χυμό λεμονιού, κατεβάζουμε από τη φωτιά και το βγάζουμε σε πιάτο. Σε βαθύ μπολ βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο, τις ελιές, 2 κ.σ. λάδι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι που μαγειρέψαμε το κοτόπουλο, σοτάρουμε για 3 λεπτά να μαλακώσουν τα ντοματίνα και προσθέτουμε ξανά τα φιλέτα κοτόπουλο. Μόλις βγάλουν τα ζουμάκια τους, πασπαλίζουμε με τη σπασμένη με το πιρούνι φέτα και τον μαϊντανό. Δεν τα αφήνουμε πολύ στη φωτιά για να μη λιώσουν. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι. Καλή επιτυχία!