Κοτόπουλο με τζίντζερ

Κοτόπουλο με τζίντζερ

 

1 φιλέτο μπούτι Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας, ψιλοκομμένο (180 γραμμ.)
λίγο σκόρδο
1 λεμόνι στυμμένο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κορν φλάουρ

Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας να κάψει. Ρίχνουμε το λάδι, το στυμμένο λεμόνι, δύο κουταλιές της σούπας νερό και το κοτόπουλο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψιλοκομμένο τζίντζερ. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στο τέλος, για να δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε το κορν φλάουρ. Σερβίρουμε με ρύζι ατμού. Καλή επιτυχία!