Ντάμπλινγκς στον ατμό με κιμά κοτόπουλο

300 γραμμ. κιμάς Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 πρέζα πιπέρι
2 πρέζες αλάτι
1/2 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
1 πρέζα κάρι
1 αβγό, χωριστά κρόκος και ασπράδι
30 τεμάχια won ton
Σόγια σος (soya sauce)
Λευκό σουσάμι για πασπάλισμα
ntampl

Σε μια γαβάθα ρίχνουμε τον κιμά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, την πάπρικα, το κάρι και τον κρόκο του αβγού, και αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μας ζυμώνοντας. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για λίγη ώρα, για να τραβήξει όλα τα αρώματα από τα μπαχαρικά. Στον πάγκο εργασίας στρώνουμε τα μικρά φύλλα won ton και με ένα πινέλο τα αλείφουμε στις άκρες με το ασπράδι του αβγού. Με ένα κουταλάκι βάζουμε γέμιση στη μέση και τα κλείνουμε καλά με τα δάχτυλά μας, δημιουργώντας μικρά πουγκάκια. Τα ψήνουμε στον ατμό για 6-8 λεπτά και στη συνέχεια τα σερβίρουμε μαζί με σόγια σος και τα πασπαλίζουμε με λευκό σουσάμι. Καλή επιτυχία!