Λάχανο με κιμά κοτόπουλο

500 γραμμ. κιμάς Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 λάχανο (περίπου 1 1/2 κιλό) χοντροκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. βούτυρο
2 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο
2 κ.σ. πολτό από κόκκινες πιπεριές
1/2 κ.σ. ζάχαρη
Αλάτι

Ροδίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι με το βούτυρο, προσθέτουμε τον ζωμό του κρέατος, τον πολτό από τις πιπεριές, αλάτι και ζάχαρη και, μόλις πάρει δυο-τρεις βράσεις, ρίχνουμε το λάχανο με 2 ποτήρια ζεστό νερό. Ψήνουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και να μείνει λίγη σάλτσα. Σερβίροντας, μπορούμε να πασπαλίσουμε με κόκκινο καυτερό πιπέρι ή μπούκοβο. Καλή επιτυχία!