Τραγανά φιλετάκια κοτόπουλο στον φούρνο

700 γραμμ. φιλέτο μπούτι Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας, σε λωρίδες
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
2 ½ φλιτζάνια κορν φλέικς
½ κ.γλ. αρωματικά βότανα για κοτόπουλο
½ κ.γλ. αλάτι χοντρό
¼ κ.γλ. κόκκινο πιπέρι
¼ του φλιτζανιού ψίχουλα ψωμιού χοντροκομμένα

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το κοτόπουλο σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα τροφίμων και ανακινούμε έντονα, προκειμένου να πάει η κρέμα παντού. Βάζουμε τη σακούλα στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα). Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με αλουμινόχαρτο. Βάζουμε στο πλέντερ μας τα κορν φλέικς, τα αρωματικά, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι και τα χτυπάμε μια-δυο φορές, προσέχοντας να μη γίνουν σκόνη, αλλά χοντροκομμένα τρίμματα. Σε ένα ρηχό πιάτο αναμειγνύουμε τα τρίμματα αυτά με τα ψίχουλα του ψωμιού. Στραγγίζουμε την περισσευούμενη κρέμα από κάθε κομμάτι κοτόπουλο και το πανάρουμε καλά στο μείγμα κορν φλέικς και ψωμιού. Τα στρώνουμε στο ταψί μας και φουρνίζουμε για περίπου μισή ώρα ή ώσπου να είναι καλοψημένα απ' έξω και ζουμερά μέσα. Καλή επιτυχία!