Σαλάτα με φρέσκα φασολάκια και κοτόπουλο

2 φιλέτα στήθος Kοτόπουλο Ανέζας Άρτας
500 γραμμ. φρέσκα φασολάκια
100 γραμμ. γραβιέρα
1 ξερό κρεμμύδι
1 φλιτζάνι φύτρες φασολιών
250 γραμμ. ντοματίνια
1 κ.σ. μουστάρδα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/3 του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
Αλάτι

Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό. Κόβουμε τα μεγαλύτερα στη μέση και τα αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε στο γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις είναι έτοιμα, τα κόβουμε σε λωρίδες. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τη γραβιέρα σε κύβους και τα ντοματίνια στα δύο. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκάλι, τη μουστάρδα και λίγο αλάτι. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα φασολάκια, τα ντοματίνια, τη γραβιέρα, το κρεμμύδι, τις φύτρες, το κοτόπουλο, αλατίζουμε και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!