Κοτόπουλο με παρμεζάνα

2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
Ρίγανη
Ξερό βασιλικό
2 ασπράδια
Αλάτι και πιπέρι
½ κ.σ. ελαιόλαδο
1 ½ κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. κάππαρη
½ κ.σ. μουστάρδα
Χυμός λεμονιού
2 κ.σ. μαϊντανός

Σκεπάζουμε τα φιλέτα με λαδόκολλα ή πλαστική μεμβράνη και το χτυπάμε με ένα βαρύ τηγάνι ώσπου να λεπτύνει και το πάχος του να είναι σχεδόν μισό εκατοστό. Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά σε ένα μπολ. Σε ένα δεύτερο μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα ασπράδια. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας. Βουτάμε κάθε κομμάτι στα ασπράδια και μετά στη φρυγανιά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια ένα βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά, ώσπου η κρούστα να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Γυρίζουμε πλευρά και ψήνουμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Τα βγάζουμε σε πιατέλα, στην οποία έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Όσο ακόμη το λάδι μας καίει, προσθέτουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε την κάππαρη, τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει η σάλτσα μας μία βράση. Σερβίρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβρίρουμε, προαιρετικά, με βραστά λαχανικά. Καλή επιτυχία!