Σνίτσελ κοτόπουλο με κουσκούς & βερίκοκα

1 δισκάκι σνίτσελ Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 φλιτζάνι κουσκούς
8-10 αποξηραμένα βερίκοκα
1-2 κ.σ έτοιμη σάλτσα από τσίλι
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι και πιπέρι

Ψιλοκόβουμε τα ξερά βερίκοκα και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το κους κους σε ένα μπωλ μαζί με τα βερίκοκα, τη μισή ποσότητα από τη σάλτσα τσίλι και ενάμισι φλιτζάνι βραστό νερό. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε  το κουσκούς να φουσκώσει για περίπου 10 λεπτά. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα σνίτσελ: Τα αλείψουμε με την υπόλοιπη σάλτσα από τσίλι και τα ψήνουμε σε ένα ταψάκι στο γκριλ για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε στο κουσκούς τον δύοσμο και τον μαϊντανό, και σερβίρουμε με τα σνίτσελ. Καλή επιτυχία!