Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μανιταριών και νιόκι

2 δισκάκια φιλέτο μπούτι Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
2 αβγά
2 κ.σ. γάλα
¼ του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
¾ του φλιτζανιού τριμμένο κασέρι
¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο
500 γραμμ. φρέσκα νιόκι

Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε μαζί τα αβγά, το γάλα και το αλεύρι. Σε άλλο πιάτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το τυρί. Περνάμε τα φιλέτα διαδοχικά από το μείγμα του αβγού και από το μείγμα της φρυγανιάς. Τα ακουμπάμε ένα ένα σε ταψάκι, τα σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για ένα τέταρτο. Σε ένα βαθύ και μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα φιλέτα μας ώσπου να ψηθούν, χωρίς να στεγνώσουν. Τα βγάζουμε σε μια πιατέλα και τα κρατάμε στην άκρη σκεπασμένα. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας ώσπου να δέσει η σάλτσα μας. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Σερβίρουμε τα νιόκι με τη σάλτσα και δίπλα τα φιλέτα. Καλή επιτυχία!