Κοτόπουλο με ριγκατόνι και λαχανικά

200 γραμμ. φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
500 γραμμ. ριγκατόνι
1 κόκκινη, 1 κίτρινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά
1 φλιτζάνι μπρόκολο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό
150 γραμμ. τυρί τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γλ. τζίντζερ (πιπερόριζα)


Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κόβουμε σε λωρίδες το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο ώσπου να πάρει ροδίσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πιπερόριζα και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε μέσα τα ριγκατόνι, μαζί με 2 κ.σ. από το νερό στο οποίο έβρασαν. Ανακατεύουμε καλά και, μόλις σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!