Πιτάκια με κοτόπουλο

450 γραμμ. φιλέτο στήθος ή μπούτι Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
½ κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
½ κ.γλ. ρίγανη
1 κ.γλ. αλάτι
1 πακέτο σφολιατάκια 
3 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη

Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και το αλάτι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το κοτόπουλο κοντά στην άκρη από κάθε σφολιατάκι. Η γέμιση φουσκώνει στο ψήσιμο, για αυτό δεν βάζουμε περισσότερη. Κλείνουμε το πιτάκι μας πατώντας γύρω γύρω τη σφολιάτα με τη μύτη ενός πιρουνιού. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα σφολιατάκια. Βάζουμε τα κοτοπιτάκια μας σε λαδόκολλα ή σε βουτυρωμένο ταψί. Αλείφουμε το κάθε κομμάτι με τη λιωμένη μαργαρίνη και ψήνουμε για 20 λεπτά. Καλή επιτυχία!