Ελαφρύ κοτόπουλο με δεντρολίβανο

4 στήθη Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 κουταλάκι ξερός δεντρολίβανος
Αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
4 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
Ελαφρύ κοτόπουλο με δεντρολίβανο!

 

Προθερμαίνουμε το γκριλ. Αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο και το τρίβουμε με αλάτι και πιπέρι. Το βάζουμε στο ταψί του γκριλ και το ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ώσπου να ροδίσει. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το γκριλ. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, τον δεντρολίβανο, το κρασί και τον ζωμό. Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου ή ώσπου να γίνει τρυφερό, γυρίζοντάς το μία φορά. Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά. Καλή επιτυχία!