Παϊδάκια κοτόπουλο γιουβέτσι

1 ολόκληρο Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας, κομμένο σε παϊδάκια
2 πράσινες πιπεριές
3 ντομάτες
3 πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι και πιπέρι
Ρίγανη

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε ροδέλες. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε όπως και τις πατάτες. Βουτυρώνουμε ένα πήλινο γιουβέτσι. Στρώνουμε το μισό κοτόπουλο. Από πάνω βάζουμε μια στρώση πατάτες, ντομάτες, λεπτοκομμένες σκελίδες σκόρδο και ροδέλες από πιπεριές. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ρίγανη. Βάζουμε μια δεύτερη στρώση, εξαντλώντας τα υλικά μας. Προσθέτουμε σε μικρούς κύβους το βούτυρο. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε το γιουβέτσι μας στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Καλή επιτυχία!