Πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο

2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο Ανέζας Άρτας
4 πιπεριές (διάφορα χρώματα)
2 μεγάλα κρεμμύδια
1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
150 γραμμ. φέτα
150 γραμμ. ανθότυρο
3 αβγά
½ ματσάκι μαΐντανό
Αλάτι και πιπέρι

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και μόλις ροδίσει προσθέτουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τις πιπεριές σε λωρίδες. Τα αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά. Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί θρυμματισμένο. Ρίχνουμε το μείγμα στη γέμιση και ανακατεύουμε πολύ καλά, προσθέτοντας τον μαΐντανό. Στη συνέχεια, πλένουμε τις πιπεριές μας, τις ανοίγουμε και αφαιρούμε τα σπόρια το εσωτερικό του. Τις περιχύνουμε μέσα και έξω με λάδι και τις τοποθετούμε στο ταψί. Τις γεμίζουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία!