Κοτόπουλο cacciatore

4-6 μπουτάκια Kοτόπουλο Ανέζας Άρτας
1 κιλό κρεμμύδια
4 πράσινες πιπεριές
4 κόκκινες πιπεριές
500 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες
500 ml ζωμό κότας
500 ml κρασί λευκό
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και στη συνέχεια το κοτόπουλο ώσπου να ροδίσει. Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε φέτες. Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά. Καλή επιτυχία!