Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2012

Εταιρική Ημερήσια Εκδρομή 2012Οι εργαζόμενοι στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ - Κοτόπουλα Ανέζας Άρτας, μαζί με τις οικογένειές τους, είχαν πρόσφατα (15.7.2012) την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί εκτός δουλειάς και να «χαλαρώσουν», στο πλαίσιο της ετήσιας Εταιρικής Ημερήσιας Εκδρομής μας, αυτή τη φορά στη μαγευτική Κέρκυρα. Όμορφη, φυσική, ιστορική, μα πάνω απ' όλα ευρισκόμενη σε ρυθμούς διακοπών, η Κέρκυρα ήταν το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει την εκδρομή μας και να δημιουργήσει στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Σκοπός και αντικείμενο της Εταιρικής Ημερήσιας Εκδρομής, που διοργανώνουν οι Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ για δεύτερη κατά σειρά χρονιά είναι η δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων και σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για την εγκαθίδρυση και διατήρηση του καλού εργασιακού κλίματοςΚαι του χρόνου με υγεία!

 

 

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:


Στο φέρι προς την Κέρκυρα! Καλώς ορίσαμε...
Στο καράβι, οι κυρίες ανυπομονούν, οι κύριοι δείχνουν να το απολαμβάνουν Τοπίο που αποζημιώνει για τις ώρες της αναμονής
Το γλέντι καλά κρατεί Η εφετινή εκδρομή μας ήταν οικογενειακή υπόθεση!
Στην υγειά της όμορφης παρέας! Αναμνηστικό στιγμιότυπο, την ώρα του φαγητού